Colegiul Mediatorilor este membru al European Forum for Restorative Justice

Publicat de
|

Începând din luna iunie 2015, Asociaţia profesională „Colegiul Mediatorilor” a devenit membru al European Forum for Restorative Justice – http://www.euforumrj.org/.

Această organizaţie internaţională, cu sediul în Belgia are ca obiectiv general promovarea şi utilizarea justiţiei restaurative – medierea între victimă şi infractor în cauzele penale, dar şi în familie, şcoli şi comunitate, în ţările europene.

În realizarea obiectivului propus, Forumul European pentru Justiţie Restaurativă facilitează dialogul între practicieni, politicieni şi cercetători,  sprijină educaţia publică pentru a atrage atenţia cu privire la interesele victimelor, infractorilor şi a comunităţii , asigură legătura cu alte instituţii  internaţionale şi organizaţii neguvernamentale relevante.

În deplin acord cu principiile organizaţiei internaţionale – deschidere şi respect, disponibilitate de a învăţa de la toţi membri, oferirea oportunităţilor  de exprimare a unor  puncte de vedere diferite şi suport pentru schimb de experienţă, Colegiul Mediatorilor va informa colegii şi solicita implicarea lor în proiectele iniţiate.

 

Adauga un comentariu


Despre noi

Asociatia profesionala Colegiul Mediatorilor a luat fiinta in anul 2009, ca urmare a initiativei a noua mediatori autorizati, interesati sa se asocieze pentru a-si reprezenta mai bine interesele la nivel profesional mai mult…

Marca si operator de date

Marca: M 2012 00806

Infiintare si cont bancar

Asociatia profesională COLEGIUL MEDIATORILOR, cu sediul în Bucuresti, str. Stănileşti, nr. 4-6, sector 1, înregistrată în Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor cu nr. 153/12.01.2010, cod de înregistrare fiscala nr. 26470839.

Hotarare judecatoreasca pronuntata in 14.12.2009 in dosar nr. 43442/299/2009

IBAN: RO58 BTRL 0480 1205 R876 63XX, Banca Transilvania, Agenţia 1 Mai.

 

Colegiul Mediatorilor © 2017  Toate drepturile rezervate. Termeni de utlizare