Masa rotundă „Medierea–Instrument de lucru pentru HR”

Publicat de
|

Asociația Colegiul Mediatorilor organizează masa rotundă cu tema 

Medierea – Instrument de lucru pentru HR

Evenimentul va avea loc miercuri, 12 noiembrie 2014, între orele 14.00 – 18.00, la Hotel Marshal Garden-sala Ametist și se desfășoară în cadrul proiectuluiBeneficiile Medierii pentru mediul de afacerifiind primul dintr-o serie de evenimente dedicate departamentelor-cheie din companii.

Scopul proiectului este de a oferi instrumentele necesare creării unei culturi organizaționale de gestionare a conflictelor.

Tema principala de discutie o va constitui contribuția pozitivă a medierii în implicarea profesională a angajaților. Se are în vedere abordarea subiectelor de interes pentru activitatea zilnică a managerilor de resurse umane, privind potențialele dispute și modul de soluționare a acestora cu ajutorul instrumentelor pe care le oferă medierea.

Evenimentul se dorește a fi unul interactiv, oferind ocazia de interacțiune cu profesioniști în domeniul medierii, în vederea identificării manierei în care medierea poate constitui un instrument util și eficient în gestionarea relațiilor interpersonale din organizație, în managementul conflictelor și în creșterea productivității generale.

Elena Badea, coordonator proiect, membru al Consiliului Director al Asociației Colegiul Mediatorilor: “Ne dorim să încurajăm managerii și angajații să comunice mai eficient, să identifice modalitatea de a recunoaște și de a răspunde unui potential diferend într-un mod asertiv proactiv, rezultatul final fiind reducerea costului de conflict atât pentru Angajator, cât și pentru Angajat.

Invitaţii sunt specialişti recunoscuti în HR, din companii cu domenii diferite de activitate.

Unmanaged conflict is the largest reducible cost in organization today, and the least recognized.

(Dan Dana – autorul cartii Mediation Tools for Everyday Work life)

Informații suplimentare despre eveniment, se pot obține la adresa de e-mail elena.badea@colegiulmediatorilor.ro sau la telefon  0726 123 227 / 0727 337 603.

Parteneri media ai evenimentului:

C.H. Beck http://www.beck.ro/ ch-beck

ClubMediatori  http://www.clubmediatori.ro/ club-mediatori

Medierenet http://www.medierenet.ro/ mediere-net

Comunitatea Profesiilor Liberale http://www.tabloumediatori.ro/ cpl

 

Adauga un comentariu


Despre noi

Asociatia profesionala Colegiul Mediatorilor a luat fiinta in anul 2009, ca urmare a initiativei a noua mediatori autorizati, interesati sa se asocieze pentru a-si reprezenta mai bine interesele la nivel profesional mai mult…

Marca si operator de date

Marca: M 2012 00806

Infiintare si cont bancar

Asociatia profesională COLEGIUL MEDIATORILOR, cu sediul în Bucuresti, str. Stănileşti, nr. 4-6, sector 1, înregistrată în Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor cu nr. 153/12.01.2010, cod de înregistrare fiscala nr. 26470839.

Hotarare judecatoreasca pronuntata in 14.12.2009 in dosar nr. 43442/299/2009

IBAN: RO58 BTRL 0480 1205 R876 63XX, Banca Transilvania, Agenţia 1 Mai.

 

Colegiul Mediatorilor © 2017  Toate drepturile rezervate. Termeni de utlizare