Masa rotundă „Medierea – Instrument de recuperare a creantelor ”

Publicat de
|

Asociația Colegiul Mediatorilor organizează masa rotundă cu tema 

Medierea – Instrument de recuperare a creanțelor

Evenimentul va avea loc joi, 04 iunie , între orele 14.00 – 18.00, la Facultatea de Drept București, Sala Constantin Stoicescu și se desfășoară în cadrul proiectului “Beneficiile Medierii pentru mediul de afaceri”. Este cel de-al doilea eveniment dedicat mediului de afaceri, dintr-o serie mai larga de evenimente ce se adresează companiilor din toate domeniile de activitate.

Scopul proiectului este de a oferi instrumentele necesare managementului creanțelor, atât pentru persoane juridice cât și pentru persoane fizice.

Tema principala de discuție o va constitui contribuția medierii în recuperarea creantelor, proces care se poate dovedi unul dificil şi îndelungat. Este însă o situaţie cu care se confruntă orice societate la un moment dat, în special în perioade de criză.

Vor fi prezentate câteva din situaţiile cu care vă puteţi confrunta în timpul procesului de recuperare a creanţelor, atât din poziţia de creditor cât şi din aceea de debitor.

Se are în vedere abordarea subiectelor de interes pentru activitatea zilnică a specialiștilor care sunt implicați în recuperarea creanțelor, precum și modul de soluționare a acestora cu ajutorul instrumentelor pe care le oferă medierea.

Evenimentul se dorește a fi unul interactiv, oferind ocazia de interacțiune cu profesioniști în domeniul medierii, în vederea identificării manierei în care medierea poate constitui un instrument util și eficient în gestionarea relațiilor dintre clienți și furnizori, clienți și bănci, etc, în găsirea soluțiilor de recuperare a creanțelor conform capacității de plată adaptate economiei de piață, în actuala situație de criză.

Elena Badea, coordonator proiect, membru al Consiliului Director al Asociației Colegiul Mediatorilor: “Ne dorim să încurajăm specialiștii din domeniul financiar și juridic să identifice modalitatea de a apela la serviciile medierii în procesul de recuperare a creanțelor, cu rezultate mult mai rapide și cu o rata de succes mult mai mare decât în situația apelării la instanța de judecată.”   

Invitaţii sunt specialiști din domeniul financiar și juridic din companii cu domenii diferite de activitate.

Informații suplimentare despre eveniment, se pot obține la adresa de e-mail elena.badea@colegiulmediatorilor.ro sau la telefon  0726 123 227 / 0727 337 603.

Partenerul evenimentului: Bank Leumi   https://www.leumi.ro/

Parteneri media ai evenimentului:

WebArmada  http://www.clubmediatori.ro/

Medierenet http://www.medierenet.ro/

Rucons Expert http://www.tabloumediatori.ro

Adauga un comentariu


Despre noi

Asociatia profesionala Colegiul Mediatorilor a luat fiinta in anul 2009, ca urmare a initiativei a noua mediatori autorizati, interesati sa se asocieze pentru a-si reprezenta mai bine interesele la nivel profesional mai mult…

Marca si operator de date

Marca: M 2012 00806

Infiintare si cont bancar

Asociatia profesională COLEGIUL MEDIATORILOR, cu sediul în Bucuresti, str. Stănileşti, nr. 4-6, sector 1, înregistrată în Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor cu nr. 153/12.01.2010, cod de înregistrare fiscala nr. 26470839.

Hotarare judecatoreasca pronuntata in 14.12.2009 in dosar nr. 43442/299/2009

IBAN: RO58 BTRL 0480 1205 R876 63XX, Banca Transilvania, Agenţia 1 Mai.

 

Colegiul Mediatorilor © 2017  Toate drepturile rezervate. Termeni de utlizare