Interviu cu Daniela Andronache

Publicat de
|

Daniela AndronacheA-i ajuta pe oameni să se asculte și să se accepte unii pe alții este, pentru mine, cheia medierii

 
În căutarea unei soluții pentru o situație personală, Daniela Andronache a descoperit un nou drum. Dacă înainte creiona și decidea strategii clădite pe cifre, acum lucrează cu sufletul și cu emoțiile oamenilor. Iar asta înseamnă o mare responsabilitate. Ca mediator, psihoterapeut și trainer, Daniela Andronache scrie cu pasiune un nou capitol al unei vieți în care s-a reconstruit și s-a reașezat, atât în plan personal, cât și din punct de vedere profesional.

 
Cum ați ajuns să faceți cursul de formare în mediere?

 
În 2010, în viața personală au apărut dificultăți în relația cu fostul soț și am început să caut atunci modalități de a comunica mai bine în relația mea. Așa am ajuns la mediere, ca la o alternativa de comunicare reală într-un dialog al surzilor. Am urmat cursurile la Fundația pentru Schimbări Democratice și am încercat în primul rând să folosesc cu mine însămi, acasă, tot ce am învățat la curs. Ulterior s-a născut și dorința de a profesa, de a-i ajuta pe ceilalți. A-i ajuta pe oameni să se asculte și să se accepte unii pe alții este, pentru mine, cheia medierii.

 
Cum și-a găsit locul medierea alături de preocupările profesionale pe care le aveați la acel moment?

 
O, foarte bine. La acea vreme eram manager într-o companie multinațională. Aveam în subordine echipe de oameni și tot ce am învățat în mediere mi-a fost de mare ajutor în momentele foarte dificile care au urmat pentru compania unde lucram, respectiv un faliment. Astfel de evenimente generează tensiuni și abilitățile de mediator m-au ajutat foarte mult… Citeste interviul integral aici

Adauga un comentariu


Despre noi

Asociatia profesionala Colegiul Mediatorilor a luat fiinta in anul 2009, ca urmare a initiativei a noua mediatori autorizati, interesati sa se asocieze pentru a-si reprezenta mai bine interesele la nivel profesional mai mult…

Marca si operator de date

Marca: M 2012 00806

Infiintare si cont bancar

Asociatia profesională COLEGIUL MEDIATORILOR, cu sediul în Bucuresti, str. Stănileşti, nr. 4-6, sector 1, înregistrată în Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor cu nr. 153/12.01.2010, cod de înregistrare fiscala nr. 26470839.

Hotarare judecatoreasca pronuntata in 14.12.2009 in dosar nr. 43442/299/2009

IBAN: RO58 BTRL 0480 1205 R876 63XX, Banca Transilvania, Agenţia 1 Mai.

 

Colegiul Mediatorilor © 2017  Toate drepturile rezervate. Termeni de utlizare