Interviu cu Mirela Ghiță

Publicat de
|

mirela-ghitaMedierea a venit, în mod firesc, să încununeze celelalte activități pe care le aveam deja
Nu și-a propus să țină contabilitatea conflictelor, ci să medieze soluționarea lor. Dovedind o bună cunoaștere a mediului economic, Mirela Ghiță încearcă să ofere clienților o gamă cât mai extinsă de servicii, care, de aproape 3 ani, cuprinde și mediere, alături de servicii de contabilitate și consultanță fiscală.
Crede în munca de echipă și a pășit în mediere cu aceeași convingere. Partenerul pe care îl are în societatea civilă de mediatori este și cel pe care l-a convins să facă pasul spre mediere și să se înscrie apoi în Colegiul Mediatorilor. Încă de la început Mirela Ghiță și-a asumat un rol activ în asociație, devenind trezorierul Colegiului. În fiecare zi încearcă să îmbine cât mai eficient medierea cu celelalte activități, transformând acest proces în rutina unui om activ și ambițios.
Cum ați ajuns în Colegiul Mediatorilor și ce diferențiază această asociație de altele?
În mediere am intrat în urmă cu aproximativ 2 ani și jumătate. Am aflat de existența medierii de la niște foști colaboratori și am decis atunci că este necesar să-mi îmbogățesc profilul și cu acest tip de activitate. Am și studii juridice, așa că pot să îmbin foarte eficient această pregătire juridică cu activitățile din domeniul economic și cu medierea. M-am înscris la un curs de formare, l-am absolvit și, la scurtă vreme, am participat la ”Școala de vară”, organizată de Colegiul Mediatorilor. Ulterior m-am înscris în asociație, convinsă fiind de activitatea intensă ce se derula în acest mediu. Erau o mulțime de cursuri, se organizau întâlniri cu membrii Colegiului, în special cu cei noi și existau numeroase proiecte, precum ”Start up”, coordonat de Smaranda Dușa-Gruia. În anul următor am participat la alegerile care au avut loc în cadrul Consiliului Director al Colegiului, pentru poziția de trezorier, pe care am obținut-o. Am urmat după aceea numeroase stagii de pregătire, organizate atât de Colegiu, cât și de alte instituții, precum Fundația ”O șansă pentru viitor” sau FINBAN. Citeste tot interviul aici

Adauga un comentariu


Despre noi

Asociatia profesionala Colegiul Mediatorilor a luat fiinta in anul 2009, ca urmare a initiativei a noua mediatori autorizati, interesati sa se asocieze pentru a-si reprezenta mai bine interesele la nivel profesional mai mult…

Marca si operator de date

Marca: M 2012 00806

Infiintare si cont bancar

Asociatia profesională COLEGIUL MEDIATORILOR, cu sediul în Bucuresti, str. Stănileşti, nr. 4-6, sector 1, înregistrată în Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor cu nr. 153/12.01.2010, cod de înregistrare fiscala nr. 26470839.

Hotarare judecatoreasca pronuntata in 14.12.2009 in dosar nr. 43442/299/2009

IBAN: RO58 BTRL 0480 1205 R876 63XX, Banca Transilvania, Agenţia 1 Mai.

 

Colegiul Mediatorilor © 2017  Toate drepturile rezervate. Termeni de utlizare