Termeni de utilizare

Colegiul Mediatorilor respectă drepturile celorlalte persoane şi ne aşteptăm ca şi dumneavoastra să procedati la fel.

1. Nu sunt permise amenintarile si alta forma de violenta verbala. Vom elimina continutul care instiga la incalcarea legii sau prezinta un risc real pentru siguranta publica sau privata a membrilor.

2. Nu vom tolera agresinea si hartuirea. Le permitem utlizatorilor sa vorbesca liber despre probleme de interes public, dar vom lua masuri impotriva comportamentului abuziv. Trimiterea în mod repetat catre alți utilizatori a cererilor de prietenie sau a mesajelor nedorite este o formă de hărțuire.

3. Incurajăm punerea in discutie a unor idei, instituții, evenimente și practici, dar nu toleram atacul la persoană sau discriminarea pe motive de rasă, etnie, naționalitate, religie, sex, orientare sexuală sau handicap.

4. Înainte de a partaja conținut pe site, vă rugăm să vă asigurați că aveți dreptul de a face acest lucru. Va solicitam respectarea drepturilor de autor, a mărcilor comerciale și a altor drepturi legale.

5. Ne rezervam dreptul de a elimina orice conţinut sau informaţii pe care le postati pe site-ul Colegiul Mediatorilor, dacă noi considerăm că acestea încalcă Termenii de utilizare.

6. Dacă încalcati în mod repetat Termenii de utilizare, va vom dezactiva contul.

7. În cazul în care colectati informaţii de la utilizatori, nu le veti folosi fara acordul acestora.

8. Nu veti posta pe site-ul Colegiul Mediatorilor documente de identificare sau alte informaţii financiare sensibile ale altor persoane.

9. Nu veti eticheta utilizatorii şi nu veti transmite mesaje nesolicitate, in mod repetat (spam) utilizatorilor fără acordul acestora.

10. Daca se doreste reclamarea vreunuia dintre membrii pentru incalcarea acestor reguli de utilizare, o puteti face pe adresa : office@colegiulmediatorilor.ro.

Mentiune: Din cauza diversității comunității noastre, este posibil ca ceva publicat pe site sa fie dezagreabil sau deranjant pentru dvs. fără a îndeplini, insa, criteriile pentru a fi eliminat sau blocat. Din acest motiv, vă oferim posibilitatea de a întrerupe legăturile cu persoanele al caror continut publicat pe site va ofenseaza .

Adauga un comentariu


Despre noi

Asociatia profesionala Colegiul Mediatorilor a luat fiinta in anul 2009, ca urmare a initiativei a noua mediatori autorizati, interesati sa se asocieze pentru a-si reprezenta mai bine interesele la nivel profesional mai mult…

Marca si operator de date

Marca: M 2012 00806

Infiintare si cont bancar

Asociatia profesională COLEGIUL MEDIATORILOR, cu sediul în Bucuresti, str. Stănileşti, nr. 4-6, sector 1, înregistrată în Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor cu nr. 153/12.01.2010, cod de înregistrare fiscala nr. 26470839.

Hotarare judecatoreasca pronuntata in 14.12.2009 in dosar nr. 43442/299/2009

IBAN: RO58 BTRL 0480 1205 R876 63XX, Banca Transilvania, Agenţia 1 Mai.

 

Colegiul Mediatorilor © 2017  Toate drepturile rezervate. Termeni de utlizare